“Volem manifestar la nostra repulsa més enèrgica davant aquests fets lamentables”, així ha qualificat el Portaveu Comarcal de Compromís, Emili Clemente, les amenaces cap a Thomas Laimgruber, regidor de l’agrupació a l’Ajuntament de Caudiel.

Sis casquets de bala del calibre 38 situats en diversos llocs de l’hort del regidor han estat la prova que, tot i el talant demodràtic de moltes forces polítiques, encara existeixen individus que no es valen de la paraula i el debat públic sinó de la violència i l’odi. “Eixe és l’argument que fan servir els qui no tenen raons amb les quals reforçar el seu discurs i que retrata, només, a qui els practica”, ha afegit Emili Clemente.

Els agressors han colocat la bales amb consciència i amb l’objectius d’intimidar al regidor de Caudiel, sabent perfectament que tots els dies va a treballar a la seua horta, ja que tant ell com la seua parella són agricultors ecològics. “Tres + tres casquets deixats amb intenció i amb un significat clar, un avís d’amenaça a  la seua família, es dir a la seua companya, la seua filla i a la seua persona. Un acte de covardia, d’odi, d’intolerància i de no demòcrates. Aquests fets ja han sigut denunciats davant les autoritats pel nostre regidor i  esperem que troben prompte als autors dels fets, per a la tranquil·litat de la família”, comentava Emili Clemente, afegint que, “des de Compromís Camp de Morvedre – Alt Palància, volem transmetre tant a Thomas, Cesca i la seua filla i per extensió a tot el col·lectiu de Compromís per Caudiel, nostre més sincer SUPORT”.

El col·lectiu comarcal del PSPV-PSOE Alt Palància-Millars s’ha sumat a la condemna envers tan covards i antidemocràtics fets. Gest que ha estat agrait pel Portaveu Comarcal de Compromís, qui ha conclòs fent “una crida a la resta forces democràtiques de la comarca, perquè s’adherisquen a la repulsa d’aquests fets”.

Compromís Camp de Morvedre – Alt Palància