Aquesta llei redueix terminis i suposa un element d’atracció d’inversions

Avuí a les Corts s’ha aprovat amb la Llei d’Acceleració de les Inversions Prioritàries, mitjançant la qual es possibilita la reducció dels terminis de la tramitació administrativa fins a un 50% per aquells projectes d’inversió que siguen declarants prioritaris.

La declaració com a Inversió prioritària respon als projectes que asseguren una inversió activa (sense contar sol) de 600.000€, que generen més de 10 llocs de treball, i que complesquen els criteris de sostenibilitat ambiental, social i econòmica que indiquen els indicadors de Nacions Unides i la legislació vigent que puga reflectir-ne.

Aquesta priorització suposa, un incentiu per a projectes d’excel·lència i una avantatge respecte d’altres territoris per la reducció de terminis que introdueixen, de tal forma que pugam ser tractors de projectes d’alt valor afegit.

“Es demostra que el pacte del Botànic, treballa per a les persones i les empreses productives, de tal forma que s’està treballant en tots els àmbits de l’administració per a tindre un serveis públics d’atenció a la productivitat que ens situen en una oferta d’avantguarda a nivell europeu. La llei d’Àrees Industrials, i ara, la Llei d’acceleració de la Inversió, fa que el territori valencià entre en la excel·lència en la promoció de l’economia productiva” indica la diputada Teresa Garcia.

Sagunt ja ha demostrat que una eficaç coordinació entre administracions redueix els terminis de tramitació. Si afegim a més la possibilitat actual de la reducció dels terminis que la llei permet, estarem donant un temps de resposta a les inversions que aporten major sostenibilitat a la nostra ciutat amb la que podrem fer el nostre territori més atractiu al capital estranger.

“Crown, per exemple, pot ser una de les inversions que en el que li queda de tramitació pot veure reduïts els seus terminis. Ja ha passat exposició pública sense que hi haja hagut cap al·legació, amb la qual cosa pot ser una de les activitats subjecta a la llicència d’Autorització Ambiental Integrada que s’obtinguen amb major rapidesa en el País Valencià”