Compromís estarà representat, d’ara endavant, per Quico Clemente en Albalat i per Miguel Bou en Petrés

Ahir de vesprada tenia lloc, al ple de l’Ajuntament de Petrés, la presa de possessió del nou regidor del Grup Compromís. Miguel Bou, membre de Joves PV Camp de Morvedre-Alt Palància, serà el representant municipal d’una força decisiva tant en este com en altres ajuntaments de la comarca.

“Des de Joves PV de la comarca estem molt satisfets de què Miguel Bou s’incorpore com a regidor de Petrés. Des de la passada legislatura ell sempre ha estat molt implicat amb el seu Grup Municipal i per això coneix perfectament el funcionament de la gestió de la localitat, la qual cosa permetrà la seua rápida adaptació al càrrec. Crec que Miguel aportarà una visió fresca i jove de la política, plena d’idees, de la qual Petrés eixirà beneficiat”, assegura la Secretària d’Organització de Joves PV Camp de Morvedre-Alt Palància, Belén Català, i afegia, “a nivell de comarca, ja és la segona jove de Compromís que en pocs mesos assumeix la responsabilitat i l’honor de ser regidor, demostrant així que la nostra visió de com volem que siguen els nostres municipis és necessaria i l’aposta que fa el partit perquè els joves ocupem llocs on es preguen decisions i seguir millorant cada dia les localitats”.

Moment del Ple de Petrés amb Miguel Bou com a nou regidor

I és que, fa només un parell de setmanes tenia lloc, en Albalat, la presa de possessió de Quico Clemente en Albalat. En paraules d’este nou regidor, “tinc l’oportunitat de defensar els interessos del poble d’Albalat dels Tarongers. Des de l’oposició treballarem intensament tant per a controlar el bon govern del poble com perquè aquest progresse de manera sostenible com l’estan fent altres municipis del Camp de Morvedre”.

Aquestes incorporacions posen de rellevància la gran implicació i importància del sector jove dins de l’estructura orgànica de Compromís en el Camp de Morvedre. Bona prova d’este fet és, igualment, la representació de Joves PV a la Executiva Comarcal triada a principis de juliol i que dissenyarà les línies estratègiques a treballar de cara a les properes eleccions municipals.

Per concloure la vesprada i amb l’objectiu de retre tribut al primer dels seus membres nomenat regidor, el col·lectiu de Joves PV Camp de Morvedre-Alt Palància organitzà un sopar al qual acudiren tant l’alcalde de Petrés, com regidors i regidores de la comarca, i diferents càrrecs orgànics de l’Executiva, entre altres, el Secretari, Emili Clemente.

Compromís Camp de Morvedre-Alt Palància