Títol: Teresa García: “L’Estat ha de destinar els recursos necessaris per als nostres polígons industrials”
Contingut de la pàgina: ​
L’Ajuntament de Sagunt intentarà per vies alternatives que l’Estat invertisca 3 milions d’euros a revitalitzar polígons industrials del municipi i que done solució així al bloqueig d’un milió d’euros, per part del Ministeri d’Hisenda, corresponent al pressupost de 2017. Una de les vies possibles seria accedir a subvencions del Ministeri de Medi ambient, mentre que l’altra seria que es dotara la quantitat econòmica necessària en els pressupostos de l’estat.
Esta és la conclusió a la qual ha arribat la delegació municipal que s’ha reunit este matí amb el director general d’Indústria, Mario Yuste. Per part de l’Ajuntament han assistit Teresa García, delegada de Presidència, Guillermo Sampedro i Natalia Antonino de l’equip de govern, i Manuel González de l’oposició. La quantitat de 3 milions d’euros seria la corresponent a un milió anual per tres exercicis, de 2016 a 2018 i serviria per a acabar els polígons industrials del Ventorrillo i el de EUCOLSA.
Teresa García ha manifestat que “la solució seria que l’Estat destinara els recursos necessaris per als polígons industrials, de la mateixa manera que la Generalitat Valenciana destina recursos per a ajudar a les empreses. Anem a explorar les diferents alternatives per a atendre les necessitats que té l’ajuntament per a revitalitzar els seus polígons, perquè hem de deixar clar que la Generalitat Valenciana sí que ha habilitat 2’6 milions d’euros per a ajudar a les empreses a reindustrializar-se, però la part destinada a condicionar les infraestructures industrials és la que tenim dificultats per a desenvolupar a causa del bloqueig d’este milió d’euros”.
La delegada de Presidència, Teresa García, ha inclòs també la negociació política per a aconseguir este objectiu: “L’Ajuntament de Sagunt ja havia aprovat una moció per a demanar, tant a la comunitat autònoma com a l’Estat, els recursos necessaris i continuarem treballant i demanant el suport de tots els grups municipals per a poder accedir a estos 3 milions d’euros que necessitem per a condicionar els nostres polígons industrials”.

Fecha: 21/03/2017