Títol: Obert el termini per a sol·licitar les beques municipals per a l’alumnat del Conservatori de Música Joaquín Rodrigo

Contingut de la pàgina:

La regidoria d’Educació ha publicat la convocatòria per a la concessió de beques per a l’alumnat del Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo de Sagunt. El termini per presentar les sol·licituds comença hui, dilluns 27 de febrer, i finalitzarà el dilluns 27 de març. Com a novetat, enguany es tindrà en compte la renda de la unitat familiar, així com els expedients acadèmics del curs anterior de l’alumnat ja matriculat, o de la prova d’accés, per a l’alumnat nou. Els conceptes a becar són les taxes corresponents a la matrícula i la mensualitat.
El regidor d’Educació, José Manuel Tarazona, ha declarat que estes novetats tenen com a finalitat “garantir que tots els estudiants puguen tindre accés a l’estudi i a la no discriminació per motius econòmics així com potenciar l’esforç per millorar el rendiment acadèmic”.
La sol·licitud d’estes beques es realitzarà a través del registre general de l’Ajuntament i per tota la resta de mitjans assenyalats per la llei, per mitjà de la presentació dels impresos normalitzats per a la concessió de beques, acompanyada de la documentació complementària que es requereix, com és el llibre de família o qualsevol altra documentació que justifique la unitat familiar, així com l’última declaració de la renda efectuada.
Tota la informació sobre estes beques està disponible a través del telèfon 96 265 58 58 així com en la web de l’Ajuntament: