morerqa1

El número dos de Compromís a la presidència de la Generalitat Valenciana, Enric Morera, ha visitat avui Port de Sagunt per a dur a terme una trobada amb els mitjans de comunicació en la seu d’aquesta formació en aquest nucli de població on ha estat acompanyat pel candidat a l’alcaldia de la localitat, Quico Fernández.

“Anem a ser la força més decisiva a Sagunt i açò podria significar haver de liderar una alternativa de canvi des de l’experiència. El nostre èxit passa pel Port de Sagunt, que és el nucli més poblat, perquè ja som la força més votada de Sagunt. A més, els millors projectes per a la ciutat són els de Compromís”, ha assegurat el nacionalista.

El candidat a l’alcaldia saguntina, a més, ha afirmat que durant aquestes últimes setmanes de campanya la seua formació “ha treballat de gom a gom, sense parar”, motiu pel qual fa una valoració molt positiva “perquè açò ens ha permès estar presents en tots els racons de la ciutat i som capdavanteres quant a afecte, somriures i abraçades de la gent”.

Per la seua banda, Enric Morera, ha apuntat que, en el cas de governar en la Generalitat Valenciana, intentaran que Sagunt es convertisca en el nou motor econòmic de la Comunitat Valenciana “evitant la discriminació que ha patit la ciutat perquè cal treballar braç a braç per a posar solució a la vida dels nostres veïns però també de les empreses”.

En aquest sentit, Fernández, ha assegurat que cal estudiar “els problemes dels nostres polígons industrials i veure el perquè les empreses es van de la nostra ciutat”. A més, el candidat nacionalista ha afirmat: “Nosaltres coincidim amb Iniciativa Porteña en una part molt important i és que volem el millor per a Port de Sagunt però també per a Sagunt, Almardá, Baladre, en definitiva, per a tot el municipi”.

Finalment, tant Fernández com a Morera han assegurat que un dels projectes prioritaris que han d’exigir-se és el cubrimiento de les vies, el conegut projecte Cromosomes, una iniciativa que haurà de ser impulsada pel govern central. “Nosaltres ens vam abstenir en el tema del nou parc comercial Encreuament de Camins perquè pensem que el cubrimiento de les vies és alguna cosa que es deu fer primer perquè el PP ha sigut incapaç d’impulsar-ho en els vuit anys que porta en el govern de Sagunt”, ha postil·lat el candidat nacionalista a l’alcaldia saguntina.