altforn

En un tren ha arribat fins al Triangle Umbral del Port de Sagunt la candidata de Compromís a la Presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, que ha protagonitzat un acte de campanya davant unes 400 persones en el qual també van prendre parteix els candidats a l’Ajuntament de Sagunt Teresa Garcia -que també forma part de la llista de Compromís als Corts- i Quico Fernández.

Precisament, Fernández, que ha desglossat algunes de les propostes nacionalistes relacionades amb la Gerència, el port marítim, Parc Sagunt…, ha assegurat que Sagunt “passarà de ser la ciutat dels projectes virtuals, la gran ciutat marginada i abandonada per la Generalitat, a la ciutat de l’ocupació, les oportunitats, la indústria i la logística”.

Així, Compromís es compromet a fer de Sagunt “una ciutat referent, un motor econòmic i un orgull per al nostre país. S’han acabat les inauguracions en època electoral, els Parc Sagunts inexistents de Camps i companyia i l’estafa de les Troyanas de Zaplana. Venim a treballar, a governar i a posar aquesta ciutat en el lloc que li correspon perquè una ciutat amb història, patrimoni, cultura, tradicions, espais naturals, agricultura i empreses no pot estar en el lloc al que l’ha condemnat el PP”.

Suport als treballadors de Bosal

En fundada en una samarreta de ‘No al tancament de Bosal’ que li han lliurat els treballadors de la planta saguntina, Oltra ha començat la seua intervenció dient que “em deien que ja no em pose samarretes, i ho faig quan és necessari”, per a explicar després que els treballadors “han sigut les víctimes i els grans perjudicats de les polítiques antisocials i antipersonas del PP”, per la qual cosa ha assenyalat que “qualsevol persona treballadora no pot votar al PP perquè és votar contra els seus drets, que ens ha costat tant guanyar i que el PP ha aniquilat en poc temps”.

Des de Compromís animen als ciutadans a votar “amb valentia” el 24 de maig per a “recuperar els drets socials i laborals anul·lats pel partit antitrabajadores que és el PP”, mentre que Oltra ha criticat als polítics que “sostenen aqueix sistema injust, com Rita Barberá, que gasta 700 euros en una nit d’hotel quan un aturat cobra 426 euros al mes, i damunt ens diuen que hem viscut per sobre de les nostres possibilitats”.

La candidata de Compromís ha explicat les seues propostes socials per a lluitar contra la pobresa, especialment la infantil, la renda ciutadana o el suport als serveis socials municipals per a garantir la igualtat de les persones, “anem a fer-li una moció de censura al PP el pròxim 24 de maig, els anem a tirar de tots els governs i anem a canviar les lleis per unes que defensen la democràcia i ens protegisquen de la corrupció”.

wpid-img_20150514_092423.jpg
wpid-img_20150514_092208.jpg
wpid-img_20150514_083030.jpg
wpid-img_20150514_092229.jpg
wpid-img_20150514_092426.jpg
wpid-img_20150514_092448.jpg