El síndic de Compromís, Enric Morera, ha presentat una sol·licitud de compareixença del Conseller Buch perquè explique les mesures adoptades per evitar el tancament de Bosal a Sagunt, ja que des de fa mesos era coneixedor dels problemes que estava plantejant la direcció de l’empresa en relació al futur.
De la mateixa manera es demana que comunique les mesures que pensa adoptar per revertir la situació i trobar una solució per als treballadors.
Fins ara les gestions de la Generalitat han resultat un absolut fracàs, tal i com ja va passar amb Galmed. No tenen una política industrial en general ni propostes concretes per a Sagunt.
Quico Fernández: ” El PP ha gastat totes les poques energies i idees que tenia en arruïnar als valencians, i ara només pensen com tornar a enganyar els ciutadans perquè els renoven la confiança. No són  capaços  d’acabar ParcSagunt, ni d’aconseguir infraestructures imprescindibles per a la nostra economia, ni tan sols de retenir les indústries de la nostra ciutat.”

Posted from WordPress for Android