regidors

Quico Fernandez: “el grup popular, en el que és torba Alfredo Castelló, ha rebutjat les esmenes del nostre grup parlamentari als pressupostos de la Generalitat per a 2015, entre les que es trobaven inversions fonamentals per a Sagunt i la Comarca en diferents àmbits”.

Per a Quico FFernández, “malauradament no es tracta d’un fet novedòs, si tenim en compte que estes reivindicacions han estat ignorades de manera sistemàtica pel Govern del PP, amb el perjudici que això genera en la qualitat de serveis públics que rep la ciutadania”.

D’altra banda “Compromís va presentar ahir una denúncia davant el Tribunal Superior de Justícia contra el Consell per aprovar uns pressupostos que preveuen uns ingressos que no tenen cobertura legal”.

Com ja denunciarem en els presupostos de l’Estat ací nosaltres també som els últims de la fila ja que les trasferències i inversions no s’ajusten als habitants que hi han en cada municipi “arruinant així als ajutnaments” continua Fernández.

Les inversions per a Sagunt son zero euros de manera directa i “durant molt anys hem rebut transferències per al Consell Agrari, Serveis Socials, Turisme però des de fa tres presupostos aquestes s’han convertit en zero o han sigut rebaixades al mínim” destaca Fernández.

Les peticions de Compromís per Sagunt eren básicament, IMPULS IMATGE DE DESTÍ per a les festes locals, la creació d’un CENTRE ESPECIALITATS NUCLI HISTÒRIC SAGUNT, l’adequació dels CAMINS RURALS SAGUNT, DESDOBLAMENT carretera IV Planta, la CREACIÓ D’UN CEAM A SAGUNT i la inversió en patrimoni industrial i històric.
ESTIMACIÓ 1.000 MILERS D’EUROS.