Hui els alumnes del Clot del Moro porten 23 dies sense professora de llengua i literatura perquè no s’ha cobert una baixa de maternitat, i fins el divendres no es va cobrir una substitució de matemàtiques. Durant setmanes l’alumnat del Clot del Moro no té els professors que necessita per la desídia i els retalls del PP.
 
I no és un cas aïllat a la nostra ciutat i comarca: falta cobrir una plaça de biologia al Camp de Morvedre, dos a l’Ies Eduardo Merello i dos al Maria Moliner, una de tecnologia al Jaume I ,que no està previst substituir fins octubre, i una de llatí a la Vall de Segó. Potser n’hi haja més casos que no sabem, però és una autèntica vergonya que després de 23 dies de curs no s’hagen cobert totes les places.
 
Quico Fernández: ” No hi ha dubte que el PP té un pla per carregar-se l’escola pública, un pla que passa per retallar recursos, per modificar la llei en favor de l’educació privada, per desprestigiar els nostres centres. Com deia Italo Calvino, no és un problema econòmic, de fet tiren els diners al porcs, és un problema ideològic: no volen un poble format i educat que pose en dubte les seues misèries.”

Posted from WordPress for Android