Compromís denúncia que la Generalitat encara deu més fe 4 milions d’euros a quasi 600 families per ajudes a la vivenda al Camp de Morvedre.

Aquestes ajudes en matèria de vivenda son les relacionades amb rehabilitació, lloguer i xec vivenda, siguent aquesta últim cas el més greu ja que està relacionada amb les VPO del Pla de Vivenda de la Conselleria.

Des de Compromís denunciem aquesta situació ja que és poden produïr desnonaments realitzats amb aquestes vivendes, ja que la Conselleria deixà de pagar al 2009.

Des de Compromís s’han presentat mocions en aquest sentit demanant la no prescripció d’aquestes ajudes i la necessitat d’informar als veïns afectats, al ser ajudes tenim els contactes, de la situació i quines son les vies per a poder reclamar i l’Ajuntament de Sagunt no ha ha fet, “pareix que no li importen els veïns i veïnes” explica Llueca.

A dia d’avui el Consell incompleix la seua promesa i segueix sense pagar el xec vivenda a les vora 600 families afectades al Camp de Morvedre tot i que “la GVA és va conprometre a saldar part dels impagaments en juliol a través d’un dels fons de rescat del Govern, però encara no ho ha fet” continua Llueca “això si, amb aquests diners han pagat 65.000 euros a fogueres, 8’2 milions a l’aeroport de Castelló, 650.000 euros l’entrenador d’Aznar, 590.000 euros a l’Hercules i Fabra també l’ha gastat per pagar a Banki, BdV i la F1″ conclou Llueca.

Posted from WordPress for Android