El proper diumenge 15 de juny tindrà lloc al municipi morvedrí d’Algar la XIX Trobada d’Escoles en valencià del Camp de Morvedre.

Compromís anima a participar d’aquesta diada que sota el lema “la nostra escola” vol reivindicar una escola pública, de qualitat i en valencià per a totes les xiquetes i xiquets. “Es una bona oportunitat per reivindicar els nostres drets, sobretot en aquest moment que estem patint tantes retallades en educació”.

La diada, en la que participen totes les escoles de la nostra comarca, servirà per reunir a famílies, docents, xiquetes i xiquets per gaudir de la cercavila, de les paraetes de les escoles i de moltes sorpreses que la CEVCAM té preparades.

Des de Compromís apuntem, “Esperem que tots els ajuntaments participen i col•laboren, ja que cada any es fa en un municipi diferent”. “L’alcalde de Sagunt no ha confirmat la seua assistència, tampoc va acudir a l’entrega de premis Sambori a la qual estava convidat. No es d’estranyar el seu poc interés, i seria una llàstima que en la festa de les xiquetes i xiquets no estigués present.”

“Des de Compromís animem a tota la comunitat educativa així com a la resta de la població a que es deixe caure per Algar el diumenge i participe de la Trobada d’escoles en Valencià.” conclou Cristina Rodríguez.