Durant aquesta jornada festiva, també tindrà lloc la presentació de la revista digital Sons de Xaloc.

Des de Joves amb Compromís La Vall de Segó – El Camp de Morvedre vos convidem a una festa prèvia a la setmana fallera dirigida als joves i no tan joves de la nostra comarca. Amb la contínua voluntat de promocionar la nostra cultura, vos proposem un concert de música gratuït d’artistes valencians que vindran a posar de manifest la bona qualitat de la música en la nostra llengua. Per això, el proper 9 de març, reprenem el FESTIMOR’13, oferint una proposta d’oci per a la joventut comarcal, on actuaran Eva Gómez, Andreu Valor i Tardor. Els concerts tindran lloc a la Plaça Cronista Chabret, Sagunt, a partir de les 22 hores.

Tot i que els concerts estan previstos per a la nit, la jornada festiva comptarà amb diversos actes extres, com una cercavila de la dolçaina i tabal “La Llavor” i la Muixeranga del Camp de Morvedre, que s’iniciarà a les 18 hores, fins arribar al CEIP Cronista Chabret, a les 18.30 hores, on tindrà lloc la presentació de la pàgina web “Sons de Xaloc”, amb actuacions acústiques de Pau Alabajos, Tardor, The Brut of Cat, Juanen Infussió, L’Horta Folk, Fent la Mà, El Blüe, a més de participar de l’emissió en directe de Ràdio Xaloc.

A partir de les 21 h tindrà lloc un sopar de pa i porta a la plaça del Cronista Chabret, amb motiu de la conformació de Compromís per Sagunt, dirigit a totes aquelles persones, militants o no, que es vulguen apropar a conèixer el nostre projecte de Compromís per Sagunt.

Des de Joves amb Compromís veiem necessària la reivindicació de la nostra cultura, més encara en aquests moments de la mal anomenada crisi, que més bé entenem com a estafa social de l’oligarquia… El robatori dels drets socials i el patrimoni col•lectiu als que ens sotmeten fa necessària la mobilització. Cal defendre els drets socials, i entenem que la millor manera de fer-ho és a través de manifestacions artístiques reivindicatives de caràcter festiu. O en paraules del grup Obrint Pas: “Baixa al carrer i participa, no podran res davant un poble unit alegre i combatiu!”

Vine! Quedeu tots i totes convocats a la nostra festa, a la festa de Conformació de Compromís per Sagunt, al nostre Festimor’13.

Defensem la nostra cultura! Defensem la nostra llengua! Defensem els nostres artistes! Vos esperem!