El BLOC del Camp de Morvedre enceta una nova etapa amb el clar d’objectiu de consolidar-se a la comarca i preparar el projecte de la Coalició Compromís, obrint la participació a ciutadans independents que vulguen tindre veu i vot en el projecte polític de Compromís.

El passat cap de setmana, els valencianistes van celebrar el seu congrés comarcal i triaren per unanimitat la única llista presentada per a l’executiva comarcal i que encapçala el professor i històric militant Lluís Vicent Alcaide.

L’històric Enric Ariño també continua a l’estructura comarcal, al càrrec de la secretari d’organització, deixant les finances de l’executiva comarcal per a Pepe Gil. L’àrea de política institucional la dirigirà el regidor del BLOC de Canet, Ximo Pons, mentre que l’ex secretari comarcal, Enric Cuenca, passa a la secretaria de Comunicació de la comarca.

L’organigrama de la nova executiva el completa Maria Garcia, qui estarà en representació del BLOC JOVE.

Al congrés comarcal, que va comptar amb la participació del secretari general del BLOC i portaveu de Compromís en les Corts, Enric Morera, també es triaren els consellers nacionals que representaran al Camp de Morvedre al Consell Nacional del BLOC. Els designats pel congrés han estat Quico Fernández, Enric Cuenca i Ximo Pons.